Där människor och företag möts stärks den lokala handeln.

Vår relation till både läsare och lokala företag är grunden till vår satsning på e-handel. Vi skapar mervärde för våra läsare med utvalda produkter och erbjudanden samtidigt som vi stärker våra sajters roll som en mötesplats för privatpersoner och företag.

Kärnan i vårt uppdrag är lokala nyheter som skapar lokal samhällsnytta, men ett välmående samhälle har även kommersiella värden. Där är nyhetsmedia en viktig kanal för lokala företag att synas genom annonsering i olika former. Genom att addera e-handel till våra sajter kan vi nu erbjuda möjligheten att genomföra köp direkt vilket gör effekten av marknadsföringen ännu starkare.

Att vi dessutom knyter ihop säcken med vår egen morgontidiga distribution skapar synergier som är bra ur ett klimatperspektiv, att vi gör mer nytta i varje leverans när vi kör ut paket samtidigt som vi delar ut tidningen.

Vi vill bidra till ett bättre samhälle imorgon där demokrati och ett starkt näringsliv är viktiga faktorer. Därför vill vi att vår e-handel ska stötta den lokala handeln, så hör av dig om du tycker det verkar intressant så berättar vi mer. Kan det här vara en lösning för dig att nå fler eller nya målgrupper i en tid där digitala köp ökar?

Läs mer om vårt e-handelskoncept här >>

Tillsammans gör vi skillnad i Sörmland

Hälsningar
Jenny Hoflund Bergvall
VD

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.