En ovanlig sommar framför oss

Samtidigt som jag ser fram emot sommaren blickar jag tillbaka ett år och inser att vi har ännu en ovanlig sommar framför oss.

Att planera i ett mer långsiktigt perspektiv kan kännas svårt när vi inte vet hur smittspridning och restriktioner kommer se ut. Men om vi tittar i backspegeln kan vi hitta stöd i hur det såg ut förra sommaren och hur ett år med Corona påverkat vårt beteende.

Digitaliseringen fick en rejäl skjuts framåt och många fick semestra på hemmaplan, och det är i alla fall min gissning att så kallad svemester kommer bli verklighet för många även i år.

Möjligheter skapas för företag som annars haft en lägre besöksfrekvens under sommarsemestern, fler spenderar sin tid hemma och har pengar över till annat som man väljer att spendera på hemmaplan istället.

Bland alla våra unika lösningar vill jag framförallt tipsa om två sommaranpassade marknadsföringsprodukter, en digital och en i print.

Vårt digitala sommarpaket är perfekt för alla företag -Stora som små- där ni får synas på lokal nyhetssajt. En kampanj över hela sommaren med mycket trafik för liten peng som hjälper dig både med varumärkesbyggnad och att driva försäljning.

Sommarbilagan – vår guide till semester i Sörmland. Med sommarbilagan når ni ut till många med en tidning som lever länge. Tillsammans med nyttiga, lokala och intressanta artiklar får ni som företag möjlighet att annonsera i en av våra största bilagor med lång livslängd.

Behöver du synlighet lokalt eller nationellt, med nytänkande och kreativitet, nå nya målgrupper och hitta rätt kanaler? Hör av dig till oss för en kopp kaffe, digitalt eller tillsammans på avstånd, så hjälper vi dig att hitta rätt väg fram utifrån dina förutsättningar.

Malin Sahlberg
Medierådgivare
Sörmlands Media

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.