Enkelt och lokalt e-handelskoncept

I samband med utvecklingen av NTMs e-handelslösning utbröt pandemin i Sverige. I spåren av corona kan man nu se ett förändrat konsumtionsbeteende i Sverige där e-handeln har haft en årstillväxt på hela 40 procent!

Ni packar – vi säljer och distribuerar

Konceptet är enkelt. Lokala butiker och producenter kan på ett effektivt sätt sälja sina produkter via våra webbshoppar. Vi sköter publicering, marknadsföring, försäljning och distribution säger Anna Philipson Bergman, produktchef för e-handel inom NTM.

NTM identifierade tidigt att de som mediebolag kunde nyttja de funktioner som redan finns inom koncernen, det egenägda distributionsbolaget Svensk Hemleverans, de redan starka mediekanalerna och den välutvecklade kundserviceavdelningen.

Anna berättar vidare att NTMs strategi bygger på att sälja utvalda produkter från lokala och nationella leverantörer. Ni som leverantör kan sälja era produkter via mediehusens redan befintliga plattformar. Webbshoppen är tillgänglig för alla konsumenter men vissa produkter säljs till ett förmånligt kundklubbspris och ger mervärde till våra prenumeranter.

Du som leverantör lagerhåller och packar dina produkter och paketet lämnas sedan till vårt distributionsbolag som i sin tur levererar direkt hem till konsumentens postlåda, säger Anna och fortsätter:

Vi vill skapa en stark e-handelsplattform där både vi och våra företagskunder kan öka sina intäkter.

Så här går det till:

 

Vill du veta mer om vår e-handelslösning på Sörmlands Media?

Kontakta Anna-Lena eller Thomas:

Anna-Lena Backman-Eriksson
Eskilstuna, Strängnäs, Flen
070-185 53 55
annalena.be@sormlandsmedia.se

Thomas Ehrenstråhle
Nyköping, Katrineholm
073-823 55 01
thomas.ehrenstråhle@sormlandsmedia.se

 

 

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.