Jobba hos oss

Bli en del av Sörmlands Media

Har du liksom vi viljan att göra skillnad varje dag?

Kärnan i vår verksamhet är fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. Med vårt redaktionella värde i ryggen är vi en trygg kommersiell aktör.

Genom lokal journalistik av högsta kvalitet, som berör och engagerar, ska vi ge läsarna de bästa förutsättningarna för att göra medvetna val i sina liv och vidga sina vyer. Dygnet runt servar vi med nyheter, men också med smarta medielösningar för att nå ut till våra företagskunder och få deras affärer att växa.

Vi är alltid intresserade av att hitta drivna medarbetare som vill vara med och göra skillnad. Hos oss blir du en del av en verksamhet där vi skapar, utvecklar och växer tillsammans för morgondagen.

Sörmlands Media är en del av NTM koncernen som är en av Sveriges största koncerner för lokal media. Det ger oss starka muskler för utveckling och hållbarhet. Läs mer om NTM här.

Hos oss lokalt i Sörmland jobbar våra duktiga medarbetare som journalister och medierådgivare. Möt några av dem som gör skillnad varje dag här.

Värdegrund

Vi är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. 
Vi har en positiv anda och vi är förlåtande, toleranta och inkluderande. 

Förmåner för medarbetare

Vi värnar om vår personals välmående både privat och på arbetet och erbjuder en rad förmåner för att främja det:

  • Tjänstepension, ITP1 eller ITP2 via PP-Pension
  • Subventionerad massage på betald arbetstid
  • Feelgood plus – digital frisk- och sjukvårdstjänst som även täcker privatlivet
  • Fri tidningsprenumeration (vi följer Skatteverkets regler gällande förmånsbeskattning)
  • Friskvårdsbidrag
  • 1 friskvårdstimme per vecka
  • 25 % rabatt på Elite Hotel
  • Personalerbjudanden från Visma som innefattar rabatter på resor, hyrbil, hotell, elektronik, till hemmet, glasögon och hälsa
  • Fritidsboenden finns att hyra
  • Möjlighet att söka utbildningsstipendium

Utvecklas hos oss

Hos oss är du med och påverkar utvecklingen och utvecklar dig själv. Det är en drivkraft i det dagliga arbetet där vi lär av varandra, men också en grund för ett antal initiativ inom koncernen för att ge våra medarbetare möjligheten att växa.

Vi erbjuder interna utbildningar inom olika områden och för olika roller. I flera utbildningar använder vi metoden Skillboxing för att certifiera våra medarbetare inom specifika roller.  Läs mer här.

Vill du bli en av oss? 

Besök JobbPlus för att hitta alla våra lediga tjänster.