Möt några av oss som gör skillnad.

Kärnan i vår verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati.  Med vårt redaktionella värde i ryggen är vi en trygg kommersiell aktör i en omvärld som ständigt förändras.

Jag värnar om en långsiktig relation till mina kunder.

Nina, medierådgivare

Jag värnar om en långsiktig relation till mina kunder.

För mig ligger alltid fullt fokus hos kunden och jag värnar om en långsiktig relation. Vi på Sörmlands Media är nyfikna vilket bidrar till min personliga utveckling som i sin tur gör att det blir roligt att gå till jobbet, varje dag.

Nina Hjelm
Medierådgivare
Sörmlands Media

Ställ en fråga till mig!

Jag ger dig en inblick i det lokala näringslivet.

Joachim, redaktör

Jag ger dig en inblick i det lokala näringslivet.

Som redaktör för Affärsliv intervjuar jag inspirerande entreprenörer som delar med sig av sina bästa tips. Jag skriver artiklar om ett brett spektrum av näringslivsfrågor, till exempel nya företag, nya produkter och nyanställningar. Jag producerar Affärslivs konjunkturbarometer som ger dig en bild av läget i det lokala näringslivet.

Joachim Sorbe
Redaktör Affärsliv
Sörmlands Media

Ställ en fråga till mig!

Jag förklarar, reder ut och ställer en fråga till.

Carina, reporter

Jag förklarar, reder ut och ställer en fråga till.

Katrineholm är min hemstad. Det som händer här vill jag att ni också ska få veta. Jag håller ögonen på vägen framåt, men i min backspegel får ni en tillbakablick från de senaste 100 nyhetsåren i Nostalgispalten.

Carina Ekdahl
Reporter
Katrineholms-Kuriren

Ställ en fråga till mig!

Jag gillar det lokala.

Rickard, medierådgivare

Jag gillar det lokala.

Men framförallt brinner jag för att hitta nya infallsvinklar och att tillsammans med kunder skapa den bästa marknadsföringen för just deras behov.

Rickard Krusell
Medierådgivare
Sörmlands Media

Ställ en fråga till mig!

Journalistik gör skillnad!

Jimmy, kommunreporter

Journalistik gör skillnad!

Jag jobbar som journalist för att du ska få reda på vad som är sant och falskt, men också vad som händer i din närhet och vad som påverkar ditt liv. I en demokrati är det viktigt att vara lyhörd och det var därför jag valde journalistyrket. Jag granskar makten för din och samhällets skull. Det är min högsta prioritet nu och likaså i framtiden.

Jimmy Persson
Kommunreporter
Katrineholms-Kuriren

Ställ en fråga till mig!

Vi har bredden - allt för den kreativa affären!

Linda, medierådgivare

Vi har bredden - allt för den kreativa affären!

Känslan av en nöjd kund är min passion! Vetskapen om en kreativ och lyckad kampanj är det jag brinner för. Tillsammans möter vi dagens utmaningar och mål och erbjuder kunder ett helhetskoncept. Från print, digitalt, sök, sociala medier och rörligt till framtagning av grafisk profil.

Linda Gyllenhammar
Medierådgivare
Sörmlands Media

Ställ en fråga till mig!

Jag vill dela läsarnas vardag.

Magnus, reporter

Jag vill dela läsarnas vardag.

Det bästa med det här jobbet är att få träffa alla människor i både stort och smått, i händelser som berör oss alla. Att berätta om människors vardag är det viktigaste för mig.

Magnus Grimstedt
Reporter
Södermanlands Nyheter

Ställ en fråga till mig!

Jag är reporter för demokratins skull.

Åsa, kriminal- och kommunreporter

Jag är reporter för demokratins skull.

Jag får fram fakta, granskar makten och belyser samhällets skuggsida. För dig och vår gemensamma trygghet. För demokratin och yttrandefriheten. Jag och mina kollegor på Strengnäs Tidning vill alltid inspirera, informera och beröra. Alltid nytt – nära dig.

Åsa Wallin
Kriminal- och kommunreporter
Strengnäs Tidning

Ställ en fråga till mig!

Tillsammans är vi en viktig del i vårt lokala samhälle.

Jessica, projektledare

Tillsammans är vi en viktig del i vårt lokala samhälle.

Som projektledare på Sörmlands Media arbetar jag med såväl stora som små projekt där jag både får utlopp för min nyfikenhet och får möjligheten att vara delaktig i arbetet från start till mål. Jag är stolt över att jobba på en arbetsplats som både skapar oberoende journalistik och är en trygg kommersiell partner i näringslivet.

Jessica Pettersson
Projektledare
Sörmlands Media

Ställ en fråga till mig!

Jag vill engagera dig.

Jon, videochef

Jag vill engagera dig.

Mitt jobb som videojournalist är att fånga de oförglömliga ögonblicken.

Från idrottens gemenskap och förenande till studentfirandets glädje och framtidstro.

Jon Alexandersson
Videochef
Sörmlands Media

Ställ en fråga till mig!

Du är viktig för mig.

Johan, journalist

Du är viktig för mig.

Svart eller vit. Röd eller blå. Hon, han eller hen. Homo eller hetero. Fattig eller rik. Kristen, muslim eller jude. Jag gör ingen skillnad. Det gör skillnad.

Johan Petersson
Journalist
Eskilstuna-Kuriren

Ställ en fråga till mig!

Möten med människor är det jag brinner för!

Susanne, marknadsansvarig

Möten med människor är det jag brinner för!

Mitt jobb på Sörmlands Medias marknadsavdelning är väldigt omväxlande, där ingen dag är den andra lik och det känns alltid roligt att gå till jobbet. Det är en social arbetsplats med positiv anda där jag bland annat får möjlighet att arbeta målinriktat med att forma exklusiva erbjudanden för våra prenumeranter och skapa samarbeten som stärker såväl vårt eget som samarbetspartnerns varumärke.

Susanne Andersson
Marknadsansvarig
Sörmlands Media

Ställ en fråga till mig!

Vi ger dig den bästa lokala nyhetsrapporteringen.

Kristina, redaktionschef

Vi ger dig den bästa lokala nyhetsrapporteringen.

Vi rapporterar om viktiga händelser, sätter dem i sitt sammanhang och granskar de som har makten. På det sättet får du det bästa underlaget för att ta beslut i din vardag.

Kristina Levin
Redaktionschef
Sörmlands Media

Ställ en fråga till mig!