Reklamateljén goes Fluid.

Från och med idag går vi på Reklamateljén in under namnet Fluid. Vi fortsätter att vara proffs på grafisk kommunikation, men tillsammans med Fluid adderar vi mängder av nya tjänster som vi kan hjälpa dig med.

Fluid är en reklambyrå som verkar inom NTM AB och består av 82 personer fördelat på nio olika orter. Vi hjälper dig med marknadsstrategier och kampanjidéer, annonsproduktion, nativeartiklar, bilagor, tidningsproduktion och all typ av grafisk produktion. När vi inte livesänder ett event eller spelar in en podd jobbar vi med webbdesign, foto, copywriting, reklamfilmsproduktion, 360-video och radioreklam. För att maxa er tydlighet i mer eller mindre komplexa sammanhang animerar och illustrerar vi gärna. Helt enkelt en reklambyrå med hög kompetens och fullservice.

Läs mer om Fluid

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!
Tack för ditt meddelande, vi återkopplar snart!
Tyvärr gick något fel när du fyllde i formuläret. Vänligen försök igen.

Fler inlägg

2021-02-02T08:46:56+00:00
Till toppen