Sörmlands Media vann Årets bevakning

Sörmlands Media vann priset i kategorin Årets bevakning med den Corona-granskning som avslöjade en omfattande mörkläggning av myndigheterna som drabbade de mest utsatta under pandemin – de äldre.

Det var vid Tidningsutgivarnas årliga evenemang Årets Dagstidning 2021 som Sörmlands Media tog hem segern i stark konkurrens med Expressens reportageserie ”Pandemin inifrån” och Aftonbladets ”Corona Live”.

– Jag är såklart oerhört glad och framförallt väldigt stolt över vår fantastiska redaktion och teamet som jobbat hårt, målinriktat och mycket kvalitativt med den här granskningen och avslöjandet. Det här är ett ytterligare exempel på hur stor skillnad vi gör, inte bara för människor i Sörmland utan även i hela Sverige, säger Sörmlands Medias VD Jenny Hoflund Bergvall.

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!
Tack för ditt meddelande, vi återkopplar snart!
Tyvärr gick något fel när du fyllde i formuläret. Vänligen försök igen.

Fler inlägg

Till toppen