Sörmlands Media vann Årets bevakning

Sörmlands Media vann priset i kategorin Årets bevakning med den Corona-granskning som avslöjade en omfattande mörkläggning av myndigheterna som drabbade de mest utsatta under pandemin – de äldre.

Det var vid Tidningsutgivarnas årliga evenemang Årets Dagstidning 2021 som Sörmlands Media tog hem segern i stark konkurrens med Expressens reportageserie ”Pandemin inifrån” och Aftonbladets ”Corona Live”.

– Jag är såklart oerhört glad och framförallt väldigt stolt över vår fantastiska redaktion och teamet som jobbat hårt, målinriktat och mycket kvalitativt med den här granskningen och avslöjandet. Det här är ett ytterligare exempel på hur stor skillnad vi gör, inte bara för människor i Sörmland utan även i hela Sverige, säger Sörmlands Medias VD Jenny Hoflund Bergvall.

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.