Välkommen till Sörmland, Anthon!

Vi är så stolta och glada över vår nya kollega Anthon Viberg. Anthon är anställd som projektledande videoproducent på Fluid och kommer att ta Sörmlands Media ytterligare ett kliv framåt med kreativa och nyskapande lösningar till både oss och våra kunder. Vi ser fram emot att se vad Anthon kan åstadkomma för att få din affär att växa!

Projektledande videoproducent, vad gör en sådan egentligen?

Min yrkesroll innebär i korta drag att jag är den ytterst ansvariga för utförandet och slutprodukten av det vi levererar med störst fokus på rörlig bild. Dvs att jag innehar det övergripande ansvaret kring framställandet av våra produktioner från början till slut och är ett kreativt bollplank hela vägen. Man kan se mig som navet för både kollegor och kunder där jag står för både projekt- och produktionsledning samt kreativa frågor. I min roll sätter jag både ihop team (små som stora) men producerar och filmar även helt på egen hand, det beror helt på uppdraget och vad det i sin tur kräver.

Du har en bakgrund inom olika produktionsbolag i huvudstaden,  vilka erfarenheter tar du med dig därifrån?

De senaste åren har jag jobbat med flertalet av Sveriges största varumärken, många av våra största profiler och flertalet stora aktörer på den globala marknaden med team på upp till 30-talet personer. Jag har i och med det en stor erfarenhet av att hantera större mängder personal, hantera stora budgetar och bygga samt vårda relationer till både kunder och kollegor med en väldigt hög kravställning på en extremt konkurrensutsatt marknad.

På en marknad med extra stor konkurrens ställer det även ännu större krav på att vara i konstant förändring och att anpassa sig ännu lite mer efter slutkonsumenten. Att ta mycket av det tankesättet kring både innehåll och plattformar till den Sörmländska marknaden gör att vi säkerligen kommer ta på oss ledartröjan i hur och vad vi producerar väldigt fort. För samma typer av slutkonsumenter finns fortfarande i alla städer, stora som små. Därav är jag helt säker på att min erfarenhet av Stockholmsmarknaden kombinerat med våra kompetenta medierådgivares erfarenheter kommer kunna hjälpa våra kunder att lyckas nå ut till ännu bredare målgrupper än tidigare, både på lokal men även rikstäckande nivå.

Mycket i mitt jobb har även handlat om att utmana normer, jobba med en bred representation och verka för en positiv samhällsutveckling i symbios med kunders varumärken. Det ser jag också väldigt mycket fram emot att väva in i vårt arbete och på så sätt ge våra kunder ett mervärde i att jobba med oss. Vi levererar inte bara fina slutprodukter utan tillsammans med våra kunder hjälper vi samtidigt till att stärka och främja lokalsamhället vi lever, verkar och växer i.

Vad jag tar med mig till den Sörmländska marknaden är min breda förståelse kring vad som praktiskt krävs ur ett produktionsperspektiv oavsett storlek, förmågan att agera kreativt både ur ett etablerat men även ur ett nytänkande perspektiv samtidigt som personal och kunder ska må bra av att jobba med oss samt älska våra slutprodukter vi tar fram tillsammans.

Har du något favoritprojekt?

Jag skulle inte påstå att jag har något drömprojekt, utan det jag absolut mest ser fram emot är våra kommande kundresor, oavsett bransch och bakgrund. Otroligt spännande att få vara en del av vad som komma skall!

Beskriv dig själv med tre meningar:

Min första barndomsdröm var att bli statsminister och det är nog fortfarande ganska talande för min karaktär då jag är väldigt driven, ambitiös och envis i den mån att jag verkligen inte ger upp när jag tror på något (men jag är samtidigt en väldigt ödmjuk och lyhörd person).

Jag är en stor sportfantast och har idrottat hela livet, numera har jag pensionerat mig från utövandet och nöjer mig med att gå och kolla på mitt kära Djurgården så ofta jag bara kan.

När jag inte jobbar eller är på valfri idrottsarena spelar jag mycket gitarr och munspel, jag började skriva egen musik vid 8–9 års ålder så det kreativa skapandet i form av musik ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

 

👉 Är du nyfiken och vill höra mer om hur Anthon kan hjälpa ditt företag att växa? Ta kontakt med någon av våra medierådgivare!

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.