Vi är extremt stolta över våra kunder

Inspireras gärna av hur vi hjälpt andra och tveka inte att höra av dig så skapar vi effektiv marknadsföring tillsammans.

Magasinet Gotland Just Nu

Reklambilaga
Gotland Just Nu

Med ”Gotland Just nu – Välkommen hit” nådde våra annonsörer längre än någonsin – så många som 175 000 hushåll över hela Sverige fick bilagan till sitt morgonkaffe.

LÄS MER…

Grafisk profil
Krossteknik

Krosstekenik tog varumärket och kommunikationen till nästan nivå med ny grafisk profil, logotyp, foto och hemsida.

LÄS MER…

Native
ICA Kvantum Ekängen

Kunden har tidigare fokuserat på utbudsannonsering men önskade denna gång fokusera på att lyfta butikens mjuka värden och göra sina kunder mer medvetna om vad ICA Kvantum Ekängen står för.

LÄS MER…

Rekrytering – Kustbostäder & Oxelö energi

För att nå rätt kandidater vid varje rekrytering är det viktigt att nå ut både riktat och brett. 

LÄS MER…

Radio
Katrineholms kommun

Målet med kampanjen var att hitta fler trygga familjehem. Vi valde att använda oss av radio eftersom det går rakt in i hjärtat på mottagaren.

LÄS MER…

Mätbar effekt
Länsförsäkringar Östgöta

Efter kampanjen om återbäring gjorde vi en detaljerad analys av effekten. Hur många inom målgruppen hade sett kampanjen? Hur var deras inställning till varumärket?

LÄS MER…

Person putsar trägrunden till ett bordtennisrack

Filmproduktion – Stiga

På uppdrag av Stiga Sports producerade vi en jubileumsfilm inför firandet av 75 år som tillverkare av världens bästa produkter för bordtennis. Inspelningen genomfördes i en arrangerad, tidstypisk verkstad anno 1944 samt i Stigas toppmoderna fabrik i Eskilstuna.

LÄS MER…

Barnspel, produktbild

E-handel – Clicko

Clicko utvecklar och säljer pedagogiska leksaker för barn. Via Eskilstuna-Kuriren, Katrineholms-Kuriren och SNs webbshoppar kunde de under 2020 på ett enkelt sätt komma igång med en skräddarsydd e-handel- lösning.

LÄS MER…

Sociala medier – Placeholder

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

LÄS MER…

Sörmlands Media. Ditt lokala mediehus.

Välkommen till oss på Sörmlands Media. Vi värnar det lokala. Vi strävar efter att ge dig som kund de mest effektiva produkterna och tjänsterna som finns i dagens medieutbud. Våra starka varumärken kombinerat med att vi ständigt utvecklar vår kompetens samt produkter och tjänster inom marknadsföring gör att vi med stolthet kan erbjuda dig den mest effektiva kommunikationen som finns i vår region.  

Vi hjälper 1000-tals företag i Sörmland med effektiv synlighet med allt ifrån sökord till annonsering i prenumererade morgontidningar där vi erbjuder marknadsföring i en trovärdig miljö. Vi utvecklar ständigt vårt företag och under 2020 startade vi bland annat en e-handelsportal där vi erbjuder hemleverans till över 96% av Sveriges yta.
Under 2020 blev också vår byrå Reklamateljén en del av Fluid vilket gör att vi nu har möjlighet att helt skräddarsy din marknadskommunikation med allt ifrån grafisk formgivning, hemsidor och copytexter etc. Allt utifrån dina önskemål och behov.  

Med vår kunskap och engagemang vill vi att du ska känna trygghet i att samarbeta med oss. Vi kommer att göra allför att du ska uppnå dina mål med din marknadsföring.  

Välkommen! 

Anders Boberg
Försäljningschef

Ett urval av de företag vi arbetar med